Studios, 1, 2 en 3 slaapkamer appartementen en huizen

Ruime luxeappartementen

Ieder appartement is volledig gemeubileerd, individueel ingericht en met moderne voorzieningen uitgerust, inclusief wifi

 • Studioappartementen te huur in Brussel

  Een selectie van 27 volledig gemeubileerde, goed verlichte en ruime studio's centraal gelegen in de Louizawijk met al zijn prestigieuze winkels en op wandelafstand van het Europees Parlement.

 • Appartementen met 1 slaapkamer te huur in Brussel

  Een keuze van 128 volledig uitgeruste appartementen met 1 slaapkamer, die individueel ingericht zijn en die in de buurt liggen van een aantal befaamde restaurants, bars, winkels, parken en de Europese instellingen.

 • Appartementen met 2 slaapkamers te huur in Brussel

  Een selectie van 69 mooi ingerichte appartementen met 2 slaapkamers met leuke terrassen en centraal gelegen vlakbij de prestigieuze winkelbuurt rond de Louizalaan en de Gulden-Vlieslaan.

 • Appartementen met 3 slaapkamers te huur in Brussel

  Een keuze van 16 smaakvol gemeubileerde appartementen met 3 slaapkamers, met al het comfort van thuis, gelegen in een rustige residentiële zone in de buurt van enkele van de beste restaurants, theaters en parken.

Reserveringsaanvraag

 Studio
 1 kamer
 2 kamers
 3 kamers
 Huizen
 Louizalaan
 Livornostraat
 Opperstraat
 Aarlenstraat
 Freesiadreef
 Heliotropenlaan
 Ik geef Immobe de toelating mijn persoonlijke gegevens te gebruiken om te antwoorden op mijn reserveringsaanvraag, in overeenstemming met haar privacybeleid hier beschikbaar..
Gemeubelde appartementen op de 6 beste locaties van Brussel

Appartementen Europese Unie

In het hart van de Leopoldwijk, de belangrijkste zakenwijk van Brussel en op wandelafstand van de belangrijkste Europese instellingen, fantastische restaurants en bars en unieke winkels.

Appartementen Louizalaan

De Louizalaan is een van de meest prestigieuze winkelstraten in Brussel en telt verder nog een aantal fantastische restaurants, filmzalen en parken. De laan is ook vlot bereikbaar met het openbaar vervoer.

Appartementen Freesiadreef

Een rustige straat midden in de Lambermontwijk en dichtbij een groot aantal befaamde restaurants en bars, stadsparken, filmzalen en luxewinkels. Ook vlot bereikbaar met het openbaar vervoer.


Appartementen Opperstraat

Vlakbij de Louizalaan met haar luxewinkels en op wandelafstand van enkele van de beste restaurants, bars, theaters en het Europees Parlement.

Appartementen Livornostraat

Vlakbij de Louizalaan, Stefanieplaats en Gulden Sporenlaan. Dichtbij talrijke restaurants, winkels, musea, bioscopen en transportmogelijkheden.