Neem contact met ons op - Reserveringsaanvraag


Dank u voor uw interesse in onze huur appartementen in Brussel.

Om informatie te ontvangen over beschikbaarheid of om een reservering te maken in een van onze appartementen in Brussel, vult u simpelweg dit formulier in of belt u ons tijdens kantooruren op het volgende nummer +32 (0)2 227 64 80.

Wat onze klanten van hun verblijf bij Immobe zeggen.


All apartments are non-smoking

Neem contact met ons op / Reserveringsaanvraag

 Studio
 1 kamer
 2 kamers
 3 kamers
 Huizen
 Louizalaan
 Livornostraat
 Opperstraat
 Aarlenstraat
 Freesiadreef
 Heliotropenlaan
 Rue Jacques de Lalaing
 Ik geef Immobe de toelating mijn persoonlijke gegevens te gebruiken om te antwoorden op mijn verzoek/reserveringsaanvraag, in overeenstemming met haar privacybeleid hier beschikbaar.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Om informatie te krijgen over beschikbaarheid en het maken van reserveringen in één van onze vestigingen in Brussel, kunt u simpelweg het inlichtingen formulier invullen, ons een email sturen of ons bellen tijdens kantooruren op het volgende nummer +32 (0)2 227 64 80.

Kantoor informatie

Appartement IMMOBE - Managed by IMMOBE MANAGEMENT
331 Louizalaan
1050 Brussel – Belgie

Telefoon: +32 (0)2 227 64 80

Kantoor uren:

We verwelkomen u van
maandag tot vrijdag van 8.30 uur tot 18 uur.
Zaterdag en zondag gesloten.

Neem contact met ons op

Wij staan tot uw dienst

Onze staf is toegewijd om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke dienstverlening ontvangt, vanaf uw eerste inlichting tot de dag dat u weer naar huis vertrekt. Immobe by Aedifica stelt zich tot doel om uw privacy te beschermen. Wij garanderen dat uw persoonlijke informatie niet verkocht, verhuurd, verhandeld of op een andere manier ter beschikking zal worden gesteld aan een andere partij die niet te maken heeft met uw boeking. Prijzen, diensten en voorzieningen op deze website zijn onderhevig aan veranderingen op ieder tijdstip, zonder waarschuwing. Het zijn slechts indicaties. Onze staf zal u voorzien van het uiteindelijke aanbod.

Wat onze klanten van hun verblijf bij Immobe zeggen.