Fitness Club Souveraine


Indien u beslist om een gemeubeld appartement te huren bij Aedifica, krijgt u ook gratis toegang tot de Club souveraine, de ideale plek om te relaxen en bij te komen van de dagelijkse beslommeringen.

De ruimte biedt gelegenheid tot sport en ontspanning. De Club omvat o.a. een fitnessruimte en een relaxatiezaal met sauna en hammam.

Enkel de bewoners van de appartementen gelegen in de opperstraat , Leopolds- en de Louizawijk hebben toegang en kunnen gebruikmaken van deze voorzieningen. De club is open 7 dagen op 7, van 06u00 uur tot 22u00.

  • Club Souveraine
  • Club Souveraine
  • Club Souveraine
  • Club Souveraine
  • Club Souveraine
  • Club Souveraine
  • Club Souveraine
  • Club Souveraine

Neem contact met ons op voor meer informatie

Om informatie te krijgen over beschikbaarheid en het maken van reserveringen in één van onze vestigingen in Brussel, kunt u simpelweg het inlichtingen formulier invullen, ons een email sturen of ons bellen tijdens kantooruren op het volgende nummer +32 (0)2 227 64 80.

Kantoor informatie

Appartement IMMOBE - Managed by IMMOBE MANAGEMENT
331 Louizalaan
1050 Brussel – Belgie

Telefoon: +32 (0)2 227 64 80

Kantoor uren:

We verwelkomen u van
maandag tot vrijdag van 8.30 uur tot 18 uur.
Zaterdag en zondag gesloten.

Neem contact met ons op

Wij staan tot uw dienst

Onze staf is toegewijd om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke dienstverlening ontvangt, vanaf uw eerste inlichting tot de dag dat u weer naar huis vertrekt. Immobe by Aedifica stelt zich tot doel om uw privacy te beschermen. Wij garanderen dat uw persoonlijke informatie niet verkocht, verhuurd, verhandeld of op een andere manier ter beschikking zal worden gesteld aan een andere partij die niet te maken heeft met uw boeking. Prijzen, diensten en voorzieningen op deze website zijn onderhevig aan veranderingen op ieder tijdstip, zonder waarschuwing. Het zijn slechts indicaties. Onze staf zal u voorzien van het uiteindelijke aanbod.

Wat onze klanten van hun verblijf bij Immobe zeggen.