Twee Slaapkamers Appartementen in Brussel

Reeks van moderne, comfortabele,ideaal gelegen en goed onderhouden Appartementen.

Louizalaan, Brussel

Fantastisch zonnige en volledig ingerichte appartementen. Ieder verblijf is volledig gemeubileerd, biedt een ingerichte keuken, ruime woonkamer en eetkamer. Ze zijn ingericht met chic meubilair en artistieke versieringen in de traditie van de mooiste stadshuizen van Brussel.

Vanaf 1698 € per maand - Inclusief BTW

Locatie: Ideaal gesitueerd in het hart van Brussel, op één van de meest prestigieuse lanen in Brussel. Vlakbij de luxueuze winkel centra van de Louizalaan, Stefanieplaats en Gulden Sporenlaan - dichtbij talrijke restaurants, winkels, bioscopen, bars en transportmogelijkheden.
Voorbeelden van 2 slaapkamers appartementen

Opperstraat , Brussel

Harmonieuze verdeling van de ruimte, functionele inrichtingen, decoratie gaande van moderniteit tot traditie, alles is bedacht opdat u zich meteen thuis zou voelen. Groene ruimten, privé en gemeenschappelijk, zijn eveneens beschikbaar.

Vanaf 1654 € per maand - Inclusief BTW

Locatie: Tussen de Louizalaan en de Naamse Poort. Handelszaken, bioscopen, metro en restaurants op wandelafstand. Geniet ‘s zomers op één van de zonnige terrasjes op het St-Bonifatiusplein. De Europese wijk en het Parlement liggen op 10 minuutjes wandelen.
Voorbeelden van 2 slaapkamers appartementen

Livornostraat, Brussel

Deze prestigieuze "Maison de Maître", die gebouwd is in de meest geraffineerde klassieke Brusselse stijl, biedt luxueuze en goed onderhouden appartementen aan de veeleisende reiziger.

Vanaf 1786 € per maand - Inclusief BTW

Locatie: Ideaal gesitueerd in het hart van Brussel, dichtbij de Louizalaan, één van de meest prestigieuse lanen in Brussel. Het is vlakbij de luxueuze winkel centra van de Louizalaan, Stefanieplaats en Gulden Sporenlaan - dichtbij talrijke restaurants, winkels, bioscopen, bars en transportmogelijkheden.
Voorbeelden van 2 slaapkamers appartementen

Freesias, Brussel

Freesias/Heliotropen biedt u 37/25 appartementen van 1 of 2 slaapkamers versierd met stijl en design.

Vanaf 1946 € per maand - Inclusief BTW

Locatie: Heel dichtbij het centrum van Brussel. U verblijft er in een groene , residentiële omgeving met mooie huizen en brede lanen. Eén van de grootste parken in de stad bevindt zich tegenover het gebouw. Het Josaphat park is uiterst geschikt voor een wandeling of om te joggen.
De Navo, de internationale luchthaven Zaventem, de Europese gemeenschap, het winkelcentrum van Woluwe, Trade Mart en de belangrijkste bedrijvenparken en tentoonstellingscentra zijn van hieruit gemakkelijk bereikbaar.
Voorbeelden van 2 slaapkamers appartementen
Per maand
vanaf 1946 €

Arlon "Chamaris"

De Residentie "Chamaris" stelt U een ruime keuze van 1 en 2 slaapkamer appartementen voor (met een bureautafel en balkon of terras) met zorg ingericht door "Flamant Home Interiors".
Zowel ruim als lumineus, zijn de verblijven voorzien van al het modern comfort (flat screen TV met digitale televisie , internet wifi).
Aan alles is gedacht voor een maximaal comfort, in een aangename atmosfeer.

Vanaf 2023 € per maand - Inclusief BTW

Locatie: De Residentie « chamaris » is ideaal gelegen in het hart van de Leopold wijk, dé zakenwijk van Brussel, waar ook de instituties van de Europese Unie (het Parlement, de Commissie,…) zich bevinden.
Voorbeelden van 2 slaapkamers appartementen
Per maand
vanaf 2023 €

Neem contact met ons op voor meer informatie

Om informatie te krijgen over beschikbaarheid en het maken van reserveringen in één van onze vestigingen in Brussel, kunt u simpelweg het inlichtingen formulier invullen, ons een email sturen of ons bellen tijdens kantooruren op het volgende nummer +32 (0)2 227 64 80.

Kantoor informatie

Appartement IMMOBE - Managed by IMMOBE MANAGEMENT
331 Louizalaan
1050 Brussel – Belgie

Telefoon: +32 (0)2 227 64 80

Kantoor uren:

We verwelkomen u van
maandag tot vrijdag van 8.30 uur tot 18 uur.
Zaterdag en zondag gesloten.

Neem contact met ons op

Wij staan tot uw dienst

Onze staf is toegewijd om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke dienstverlening ontvangt, vanaf uw eerste inlichting tot de dag dat u weer naar huis vertrekt. Immobe by Aedifica stelt zich tot doel om uw privacy te beschermen. Wij garanderen dat uw persoonlijke informatie niet verkocht, verhuurd, verhandeld of op een andere manier ter beschikking zal worden gesteld aan een andere partij die niet te maken heeft met uw boeking. Prijzen, diensten en voorzieningen op deze website zijn onderhevig aan veranderingen op ieder tijdstip, zonder waarschuwing. Het zijn slechts indicaties. Onze staf zal u voorzien van het uiteindelijke aanbod.

Wat onze klanten van hun verblijf bij Immobe zeggen.