Eén Slaapkamer Appartementen in Brussel

Reeks van moderne, comfortabele,ideaal gelegen en goed onderhouden appartementen.

Louizalaan, Brussel

Fantastisch zonnige en volledig ingerichte appartementen. Ieder verblijf is volledig gemeubileerd, biedt een ingerichte keuken, ruime woonkamer en eetkamer. Ze zijn ingericht met chic meubilair en artistieke versieringen in de traditie van de mooiste stadshuizen van Brussel.

Vanaf 1430 € per maand - Inclusief BTW

Locatie: Ideaal gesitueerd in het hart van Brussel, op één van de meest prestigieuse lanen in Brussel. Vlakbij de luxueuze winkel centra van de Louizalaan, Stefanieplaats en Gulden Sporenlaan - dichtbij talrijke restaurants, winkels, bioscopen, bars en transportmogelijkheden.
Voorbeelden van 1 slaapkamer appartementen

Opperstraat , Brussel

Harmonieuze verdeling van de ruimte, functionele inrichtingen, decoratie gaande van moderniteit tot traditie, alles is bedacht opdat u zich meteen thuis zou voelen. Groene ruimten, privé en gemeenschappelijk, zijn eveneens beschikbaar.

Vanaf 1433 € per maand - Inclusief BTW

Locatie: Tussen de Louizalaan en de Naamse Poort. Handelszaken, bioscopen, metro en restaurants op wandelafstand. Geniet ‘s zomers op één van de zonnige terrasjes op het St-Bonifatiusplein. De Europese wijk en het Parlement liggen op 10 minuutjes wandelen.
Voorbeelden van 1 slaapkamer appartementen

Livornostraat, Brussel

Deze prestigieuze "Maison de Maître", die gebouwd is in de meest geraffineerde klassieke Brusselse stijl, biedt luxueuze en goed onderhouden appartementen aan de veeleisende reiziger.

Vanaf 1438 € per maand - Inclusief BTW

Locatie: Ideaal gesitueerd in het hart van Brussel, dichtbij de Louizalaan, één van de meest prestigieuse lanen in Brussel. Het is vlakbij de luxueuze winkel centra van de Louizalaan, Stefanieplaats en Gulden Sporenlaan - dichtbij talrijke restaurants, winkels, bioscopen, bars en transportmogelijkheden.

Voorbeelden van 1 slaapkamer appartementen

Freesias/Heliotropen, Brussel

Freesias/Heliotropen biedt u 37/25 appartementen van 1 of 2 slaapkamers versierd met stijl en design.

Vanaf 1148 € per maand - Inclusief BTW

Locatie: Heel dichtbij het centrum van Brussel. U verblijft er in een groene , residentiële omgeving met mooie huizen en brede lanen. Eén van de grootste parken in de stad bevindt zich tegenover het gebouw. Het Josaphat park is uiterst geschikt voor een wandeling of om te joggen.
De Navo, de internationale luchthaven Zaventem, de Europese gemeenschap, het winkelcentrum van Woluwe, Trade Mart en de belangrijkste bedrijvenparken en tentoonstellingscentra zijn van hieruit gemakkelijk bereikbaar.
Voorbeelden van 1 slaapkamer appartementen

Arlon "Chamaris"

De Residentie "Chamaris" stelt U een ruime keuze van 1 en 2 slaapkamer appartementen voor (met een bureautafel en balkon of terras) met zorg ingericht door "Flamant Home Interiors".
Zowel ruim als lumineus, zijn de verblijven voorzien van al het modern comfort (flat screen TV met digitale televisie , internet wifi).
Aan alles is gedacht voor een maximaal comfort, in een aangename atmosfeer.

Vanaf 1569 € per maand - Inclusief BTW


Locatie: De Residentie « chamaris » is ideaal gelegen in het hart van de Leopold wijk, dé zakenwijk van Brussel, waar ook de instituties van de Europese Unie (het Parlement, de Commissie,…) zich bevinden.
Voorbeelden van 1 slaapkamer appartementen
Per maand
vanaf 1569 €

Congres 3

Prachtig gemeubelde appartement gelegen op de hoek van het Congresplein, in een schitterend gebouw op de bovenste verdieping, op wandelafstand van het centrum van Brussel, makkelijk bereikbaar met de auto, de trein en het openbaar vervoer.

Het appartement bestaat uit een grote en lichte woonkamer met een functionele open haard, een goed uitgeruste open keuken (oven, koelkast, inductiekookplaat, ...) en een ruime slaapkamer met een eigen doucheruimte.
Technische kant: warmtepomp, dubbele flux-verluchtingssysteem, alarmsysteem.

Alle zorg is besteed aan de uitrusting van de accommodatie om u een kwaliteitsvol verblijf te garanderen.

Gemeubileerd appartement huren: 1600€/maand
Kosten: 200 €/maand

Collectieve wasruimte beschikbaar in het gebouw.

Wenst u dit appartement te bezoeken? Neem contact op met Antoine de Jamblinne per e-mail op ADJ@GESTEA.BE

Beschikbaar vanaf 12 maanden en meer

Locatie: Prachtig appartement gelegen op de hoek van het Congresplein, in een prachtig gebouw op de bovenste verdieping, makkelijk bereikbaar met de auto, de trein en het openbaar vervoer.

Dit appartement ligt in de buurt van talrijke restaurants, winkels, bars en transportfaciliteiten.
Stijlvol, duurzaam gebouwd, comfortabel en gelegen in het centrum van Brussel.

Voor de Expat of voor de jonge professional ligt dit mooie appartement zeer dicht bij de Noordwijk of Noordruimte, de tweede grootste zakendistrict van Brussel waar veel bedrijven en administraties gevestigd zijn in de talrijke en indrukwekkende wolkenkrabbers. De grootste zijn Euroclear, Proximus, BICS NV, het Belgisch Staatsblad, de Federale Overheidsdienst Economie, enz.

Luchthaven Zaventem (20' met de auto) en Charleroi (60’ met de auto).
Metro: "Botanique"
Tramlijn: "Congrès"
Per maand
vanaf 1800 €

For more Information or to Make a Reservation

To be informed of our availabilities or to make a reservation in one of our residences in Brussels, simply complete the Enquiry Form or call us during business hours at +32 (0)2 227 64 80.

Office Information

IMMOBE Apartments - managed by IMMOBE MANAGEMENT
331 Avenue Louise
1050 Brussels - Belgium

Phone: +32 (0)2 227 64 80

Business Hours:

We welcome you
Monday to Friday from 8.30 AM to 6.00PM.
Closed on Saturday and Sunday.

Contact Us

We do care

Our staff is devoted to ensure that from your first enquiry to the day of your return home, you receive the best possible service. Immobe is committed to protecting your privacy. We guarantee that your personal information will not be sold, rented, traded or otherwise provided to any other party not involved in your booking. Prices, services and amenities in this website are subject to change at any time without notice. They are only indications. Our staff will provide you with your final quote.

Customers Testimonials: Read what our clients are saying about us.