Residence Palace - Eén slaapkamer appartement

62 Chaussée d'Etterbeek - Quartier Léopold

Appartementen in Brussel – Louizalaan en Europese Unie


Back

Gemeubileerde appartementen
Per maand : vanaf 990 €
6 maanden of meer

Reserveringsaanvraag


Kom dit mooi gemeubeld appartement bezoeken, gelegen in het hart van Europa, in een prachtig geklasseerd art-déco gebouw. Inkomhal met toegang tot ruime living/eetkamer, volledig uitgeruste keuken, 1 bureau (of slaapkamer) in een aparte ruimte naast de living, 1 grote slaapkamer, badkamer en WC. In het gebouw bevindt zich een wasruimte met 3 professionele wasmachines en 3 droogkasten.

Publiek vervoer en alle faciliteiten rond het gebouw. Mogelijkheid ondergrondse parking aan 150 eur/maand.

Wij zoeken een kandidaat (max 2 personen incl kind) met beroepsinkomsten voor een huurovereenkomst van 6 maanden minimum. Niet roker en zonder dieren. Huurgarantie op geblokkeerde rekening van 3/2 maanden.

Huurprijs : 995EUR/maand + 195EUR van provisie van gemeenschappelijke lasten incl. o.a. verwarming en water provisie en afstand van verhaal


Locatie
Residence Palace is gelegen in het hartje van de Leopoldswijk, en op enkele stappen van de Europese Instellingen. De ligging is ideaal, midden een mix van residentieel, winkels en kantoren.

Vlakbij zijn er gemakkelijke verbindingen met het openbaar vervoer: het station Brussel- Luxemburg en de metro haltes Troon , Kunst-Wet en Maelbeek zijn slechts een steenworp verwijderd. Onze gasten verheugen zich aan alle geneugten die Brussel zijn bezoekers aanbiedt: gerenommeerde restaurants, gezellige bars en talrijke winkels. Niet te missen zijn het Leopold Park en het Jubelpark, ideaal om te joggen of gewoon wat rond te kuieren.

Toegankelijkheid

Brussels internationale vliegvelden: Zaventem (15' met de wagen) en Charleroi (1 uur met de wagen).
Metro «Trône/Arts-loi/Maelbeek»: loopafstand
Trein station « Luxembourg-Brussel » : loopafstand
Zuid & Centraal : 12'-15' met de bus
Bus stations: loopafstand
Taxi standplaats: loopafstand
Europese Unie : loopafstand.

Voorzieningen en dienstverlening

Voorzieningen

  • Deurparlofone
  • Ingerichte keuken
  • Digitale tv-kanalen
  • Persoonlijke postbus
  • Conexión inalámbrica a Internet /WIFI

Betaaldiensten

  • Schoonmaakservice
  • Parkerenplaats
  • Gezamelijke wasruimte

Neem contact met ons op voor meer informatie

Om informatie te krijgen over beschikbaarheid en het maken van reserveringen in één van onze vestigingen in Brussel, kunt u simpelweg het inlichtingen formulier invullen, ons een email sturen of ons bellen tijdens kantooruren op het volgende nummer +32 (0)2 227 64 80.

Kantoor informatie

Appartement IMMOBE - Managed by IMMOBE MANAGEMENT
331 Louizalaan
1050 Brussel – Belgie

Telefoon: +32 (0)2 227 64 80

Kantoor uren:

We verwelkomen u van
maandag tot vrijdag van 8.30 uur tot 18 uur.
Zaterdag en zondag gesloten.

Neem contact met ons op

Wij staan tot uw dienst

Onze staf is toegewijd om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke dienstverlening ontvangt, vanaf uw eerste inlichting tot de dag dat u weer naar huis vertrekt. Immobe by Aedifica stelt zich tot doel om uw privacy te beschermen. Wij garanderen dat uw persoonlijke informatie niet verkocht, verhuurd, verhandeld of op een andere manier ter beschikking zal worden gesteld aan een andere partij die niet te maken heeft met uw boeking. Prijzen, diensten en voorzieningen op deze website zijn onderhevig aan veranderingen op ieder tijdstip, zonder waarschuwing. Het zijn slechts indicaties. Onze staf zal u voorzien van het uiteindelijke aanbod.

Wat onze klanten van hun verblijf bij Immobe zeggen.