Twee slaapkamers appartement- Dichtbij NATO in Brussel

18 Freesiadreef, Brussel

Appartementen in Brussel – Louizalaan en Europese Unie


Back

Gemeubileerde appartementen
Per maand : vanaf 1552 €
6 maanden of meer

Reserveringsaanvraag


De Freesias Residentie 18 is gelegen in een groene woonwijk, vlakbij het Josaphat park.

Het biedt een ruime selectie van studios, 1 - en 2 slaapkamer appartementen en is ideaal gelegen dicht bij de Europese instellingen, Eurocontrol, het NAVO-hoofdkwartier en de luchthaven van Zaventem.

De appartementen hebben een oppervlakte tussen 55 en 135 m². Ze zijn stijlvol ingericht met design meubilair en parketvloer. Al het nodige comfort is voorzien voor een aangenaam verblijf: een woonkamer met een draadloze internet verbinding en een flatscreen TV met satelliet verbinding of kabel-TV; een volledig uitgeruste keuken met koelkast ,diepvriezer, microgolf oven, oven, vaatwasser, koffiezetapparaat, kookgerei en servies voor 2-4 personen; een vernieuwde badkamer.

Er bevinden zich een bus-en tramhalte op wandelafstand van de residentie om met het openbaarvervoer het centrum van Brussel of de gebouwen van de Europese Unie te bereiken (o.a. bus en tram halte "Louis Bertrand" 5 - 10 minuten te voet). Ook de luchthaven van Zaventem is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en/of de auto. Restaurants en winkels zijn in de buurt.

Behoefte om zich te ontspannen na een drukke dag? Kom dan vast en zeker eens langs bij onze Spa Freesia waar u even tot rust kunt komen en de zorgen van alledag kan vergeten, de toegang is gratis en voorbehouden aan de bewoners van de residentie.

Kiezen voor de Freesias 18 betekent genieten van de hoofdstad van Europa en heel dichtbij het centrum van Brussel verblijven.


Locatie
“18 Freesias” is gelegen in het Lambermont. Heel dichtbij het centrum van Brussel. U verblijft er in een groene , residentiële omgeving met mooie huizen en brede lanen. Eén van de grootste parken in de stad bevindt zich tegenover het gebouw. Het Josaphat park is uiterst geschikt voor een wandeling of om te joggen.

De Navo, de internationale luchthaven Zaventem, de Europese gemeenschap, het winkelcentrum van Woluwe, Trade Mart en de belangrijkste bedrijvenparken en tentoonstellingscentra zijn van hieruit gemakkelijk bereikbaar.

De omgeving van “18 Freesias” biedt u alles om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te laten verlopen: fijne restaurants , winkels en zelfs een eventueel bezoek aan de Atomium, Brupark of Kinepolis en veel meer.

Toegankelijkheid

Brussels internationale vliegvelden: Zaventem (15' met de wagen) en Charleroi (65’ met de wagen).
Bus stations: loopafstand
Metro "Montgomery" : 20’ met de tram.
Trein station « Schuman »: 20’ met de taxi
Europese Unie: 15' met de wagen

Voorzieningen en dienstverlening

Voorzieningen

  • Deurparlofone
  • Kitchenette
  • Digitale tv-kanalen
  • Persoonlijke postbus
  • Conexión inalámbrica a Internet /WIFI

Betaaldiensten

  • Schoonmaakservice
  • Parkerenplaats
  • Gezamelijke wasruimte

Neem contact met ons op voor meer informatie

Om informatie te krijgen over beschikbaarheid en het maken van reserveringen in één van onze vestigingen in Brussel, kunt u simpelweg het inlichtingen formulier invullen, ons een email sturen of ons bellen tijdens kantooruren op het volgende nummer +32 (0)2 227 64 80.

Kantoor informatie

Appartement IMMOBE - Managed by IMMOBE MANAGEMENT
331 Louizalaan
1050 Brussel – Belgie

Telefoon: +32 (0)2 227 64 80

Kantoor uren:

We verwelkomen u van
maandag tot vrijdag van 8.30 uur tot 18 uur.
Zaterdag en zondag gesloten.

Neem contact met ons op

Wij staan tot uw dienst

Onze staf is toegewijd om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke dienstverlening ontvangt, vanaf uw eerste inlichting tot de dag dat u weer naar huis vertrekt. Immobe by Aedifica stelt zich tot doel om uw privacy te beschermen. Wij garanderen dat uw persoonlijke informatie niet verkocht, verhuurd, verhandeld of op een andere manier ter beschikking zal worden gesteld aan een andere partij die niet te maken heeft met uw boeking. Prijzen, diensten en voorzieningen op deze website zijn onderhevig aan veranderingen op ieder tijdstip, zonder waarschuwing. Het zijn slechts indicaties. Onze staf zal u voorzien van het uiteindelijke aanbod.

Wat onze klanten van hun verblijf bij Immobe zeggen.