Appartement 2 slaapkamer Tomberg wijk

Rue de la Cambre 22,1200 Woluwe-Saint-Lambert

Appartementen in Brussel – Louizalaan en Europese Unie


Back

Op de begane grond van een Corbiau gebouw, appartement met een oppervlakte van ± 122 m² volledig gemeubeld en ingericht.

Deze laatste bestaat uit een grote inkomhal met garderobe en gastentoiletten. Twee receptiezalen met aan de ene kant een televisielounge en aan de andere kant een grote eetkamer met een volledig uitgeruste keuken (keramische kookplaten, oven, magnetron, koelkast, vriezer, wasmachine en droger). Het nachtgedeelte bestaat uit twee slaapkamers. Een eerste van ± 12 m² met dressing en doucheruimte en een tweede van ± 18 m² met dressing en badkamer.

Alle kamers in het appartement hebben toegang tot een terras dat het gehele appartement omringt en biedt een grote buitenruimte van meer dan ± 40 m² in een bosrijke en perfect georiënteerde omgeving.

In de buurt van het Van Muylders Park, de sportclub van la Rasante en het openbaar vervoer, zal dit laatste u alleen maar verleiden.

Voorziening voor kosten (175€/maand)
Dubbele parkeerplaats (125€/maand)
Huurprijs: 1800,00 € / maand

Wilt u een bezoek brengen? Contacteer ons op +32 477 76 30 80 of per e-mail op matthysantoine@gestea.be


Locatie
Dit residentiële gebouw gelegen in een rustige straat, tussen de wijk Tomberg en op een steenworp afstand van de Tervurenlaan, zal u alleen maar verleiden, terwijl het in de directe nabijheid van het openbaar vervoer, het Van Muylders Park en de sportclub La Rasante ligt.

Luchthaven Zaventem (20' met de auto) en Charleroi (60 minuten met de auto).
Metro: Tomberg & Gribaumont
Tramlijn: Slegers

Voorzieningen en dienstverlening

Voorzieningen

  • Deurparlofone
  • Ingerichte keuken
  • Digitale tv-kanalen
  • Persoonlijke postbus
  • Conexión inalámbrica a Internet /WIFI

Betaaldiensten

  • Schoonmaakservice
  • Parkerenplaats
  • Gezamelijke wasruimte

Neem contact met ons op voor meer informatie

Om informatie te krijgen over beschikbaarheid en het maken van reserveringen in één van onze vestigingen in Brussel, kunt u simpelweg het inlichtingen formulier invullen, ons een email sturen of ons bellen tijdens kantooruren op het volgende nummer +32 (0)2 227 64 80.

Kantoor informatie

Appartement IMMOBE - Managed by IMMOBE MANAGEMENT
331 Louizalaan
1050 Brussel – Belgie

Telefoon: +32 (0)2 227 64 80

Kantoor uren:

We verwelkomen u van
maandag tot vrijdag van 8.30 uur tot 18 uur.
Zaterdag en zondag gesloten.

Neem contact met ons op

Wij staan tot uw dienst

Onze staf is toegewijd om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke dienstverlening ontvangt, vanaf uw eerste inlichting tot de dag dat u weer naar huis vertrekt. Immobe by Aedifica stelt zich tot doel om uw privacy te beschermen. Wij garanderen dat uw persoonlijke informatie niet verkocht, verhuurd, verhandeld of op een andere manier ter beschikking zal worden gesteld aan een andere partij die niet te maken heeft met uw boeking. Prijzen, diensten en voorzieningen op deze website zijn onderhevig aan veranderingen op ieder tijdstip, zonder waarschuwing. Het zijn slechts indicaties. Onze staf zal u voorzien van het uiteindelijke aanbod.

Wat onze klanten van hun verblijf bij Immobe zeggen.