62 Chaussée d'Etterbeek - Quartier Léopold

Residence Palace

233 appartementen in Brussel – Louizalaan, Lambermont en Europese Unie


Het art-déco gebouw is geklasseerd aan de buitenzijde en integreert perfect een historische architectuur met hedendaags comfort , veiligheid en design, van studio tot 3-slaapkamer appartement.

Hier vind je de gerenommeerde Brusselse levenskwaliteit : de twee mooiste parken zijn op minder dan 5 minuten stappen (Jubelpark en Leopoldpark), openbaar vervoer is vlakbij (metro en treinstation Schuman). En last but not least, op wandelafstand vind je het geanimeerde Jourdanplein met restaurantjes en de bekende zondagsmarkt voor foodies en bloemenliefhebbers.


Locatie

Residence Palace is gelegen in het hartje van de Leopoldswijk, en op enkele stappen van de Europese Instellingen. De ligging is ideaal, midden een mix van residentieel, winkels en kantoren.  
 
Vlakbij zijn er gemakkelijke verbindingen met het openbaar vervoer: het station Brussel- Luxemburg en de metro haltes Troon , Kunst-Wet en Maelbeek zijn slechts een steenworp verwijderd. Onze gasten verheugen zich aan alle geneugten die Brussel zijn bezoekers aanbiedt: gerenommeerde restaurants, gezellige bars en talrijke winkels. Niet te missen zijn het Leopold Park en het Jubelpark, ideaal om te joggen of gewoon wat rond te kuieren.  
 
Toegankelijkheid  
 
Brussels internationale vliegvelden: Zaventem (15' met de wagen) en Charleroi (1 uur met de wagen).  
Metro «Trône/Arts-loi/Maelbeek»: loopafstand  
Trein station « Luxembourg-Brussel » : loopafstand  
Zuid & Centraal : 12'-15' met de bus  
Bus stations: loopafstand  
Taxi standplaats: loopafstand  
Europese Unie : loopafstand.

Tarieven
AppartementPer maand
Appartement 1 slaapkamervon 990 €

Beschikbaar vanaf 12 maanden en meer

Reserveringsaanvraag
Voorzieningen en dienstverlening

Voorzieningen

  • Deurparlofone
  • Ingerichte keuken
  • Digitale tv-kanalen
  • Persoonlijke postbus
  • Conexión inalámbrica a Internet /WIFI

Betaaldiensten

  • Schoonmaakservice
  • Parkerenplaats
  • Gezamelijke wasruimte

Neem contact met ons op voor meer informatie

Om informatie te krijgen over beschikbaarheid en het maken van reserveringen in één van onze vestigingen in Brussel, kunt u simpelweg het inlichtingen formulier invullen, ons een email sturen of ons bellen tijdens kantooruren op het volgende nummer +32 (0)2 227 64 80.

Kantoor informatie

Appartement IMMOBE - Managed by IMMOBE MANAGEMENT
331 Louizalaan
1050 Brussel – Belgie

Telefoon: +32 (0)2 227 64 80

Kantoor uren:

We verwelkomen u van
maandag tot vrijdag van 8.30 uur tot 18 uur.
Zaterdag en zondag gesloten.

Neem contact met ons op

Wij staan tot uw dienst

Onze staf is toegewijd om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke dienstverlening ontvangt, vanaf uw eerste inlichting tot de dag dat u weer naar huis vertrekt. Immobe by Aedifica stelt zich tot doel om uw privacy te beschermen. Wij garanderen dat uw persoonlijke informatie niet verkocht, verhuurd, verhandeld of op een andere manier ter beschikking zal worden gesteld aan een andere partij die niet te maken heeft met uw boeking. Prijzen, diensten en voorzieningen op deze website zijn onderhevig aan veranderingen op ieder tijdstip, zonder waarschuwing. Het zijn slechts indicaties. Onze staf zal u voorzien van het uiteindelijke aanbod.

Wat onze klanten van hun verblijf bij Immobe zeggen.