270 Louizalaan, Brussel

Gemeubileerde studio and appartementen met 1 en 2 slaapkamers

233 appartementen in Brussel – Louizalaan, Lambermont en Europese Unie


Het gebouw aan de Louizalaan 270 is een luxueus appartementsgebouw met negen verdiepingen gelegen in de heel prestigieuze Louizawijk in Brussel. In het gebouw zijn 14 goed verlichte en ruime, volledige gemeubileerde en ingerichte suites ingericht. Men heeft daarbij de keuze uit studio's, eenheden met 2 slaapkamers en een prachtige penthouse met 1 slaapkamer.

Het gebouw werd in 1996 gebouwd en in 2012 gerenoveerd. Ieder appartement is voorzien van moderne en stijlvolle meubelen en inrichtingen, met onder meer een strakke, volledig ingerichte keuken, hoge plafonds en een mooie woon- en eetkamer met een haard, waar u op een stijlvolle manier kunt ontspannen of gasten entertainen.

De eenheden zijn voorzien van een televisietoestel met plasmascherm en een snelle wifi-aansluiting. In de appartementen zijn het nodige linnengoed en handdoeken beschikbaar voor het gemak van de bewoners.

Het gebouw aan de Louizalaan 270 is voorzien van een moderne en aantrekkelijke lobby met privé brievenbussen en een liftdienst met rechtstreekse toegang tot bepaalde suites.

Het gebouw is gelegen in de luxueuze Louizawijk, vlakbij het Stefaniaplein en de Gulden-Vlieslaan. De beste restaurants, bars, winkels en theaters bevinden zich op wandelafstand. Ook het Flageyplein en de Elsensesteenweg liggen vlakbij.

Bewoners die op zoek zijn naar groene open ruimten waar ze kunnen wandelen, joggen of eenvoudigweg relaxen, kunnen terecht in het Ter Kamerenbos, een stadspark aan de rand van het Zoniënwoud en aan de Vijvers van Elsene, een park met twee zoetwatervijvers.

Binnen wandelafstand bevinden zich opstapplaatsen voor het openbaar vervoer (inclusief tram en metro), zodat u vanaf het gebouw snel en gemakkelijk Brussel kunt verkennen.


Locatie

Het gebouw op "270 Louizalaan" is ideaal gelegen in het hart van Brussel, op één van de meest prestigieuse lanen in Brussel.  
 
Het is vlakbij de luxueuze winkel centra van de Louizalaan, Stefanieplaats en Gulden Sporenlaan - dichtbij talrijke restaurants, winkels, bioscopen, bars en transportmogelijkheden.  
 
Het is ook een korte wandeling verwijderd van twee prachtige stads parken: het Ter Kamer Bos en het Park van Brussel.  
 
Toegankelijkheid  
 
Brussels internationale vliegvelden: Zaventem (20' met de wagen) en Charleroi (1 uur met de wagen).  
Metro "Louise": loopafstand  
Trein stations Zuid en Centraal: 15' met de wagen  
Taxi standplaats: loopafstand  
Europese Unie: 15' met de metro  
Europese Unie: 15' met de metro

Tarieven
AppartementPer maand
Appartement 1 slaapkamervon 1430 €
Appartement 2 slaapkamersvon 1698 €
Studiosvon 1110 €

Beschikbaar vanaf 12 maanden en meer
Speciale kortingen!

Reserveringsaanvraag
Voorzieningen en dienstverlening

Voorzieningen

  • Deurparlofone
  • Ingerichte keuken
  • Digitale tv-kanalen
  • Persoonlijke postbus
  • Conexión inalámbrica a Internet /WIFI

Betaaldiensten

  • Schoonmaakservice
  • Gezamelijke wasruimte

Neem contact met ons op voor meer informatie

Om informatie te krijgen over beschikbaarheid en het maken van reserveringen in één van onze vestigingen in Brussel, kunt u simpelweg het inlichtingen formulier invullen, ons een email sturen of ons bellen tijdens kantooruren op het volgende nummer +32 (0)2 227 64 80.

Kantoor informatie

Appartement IMMOBE - Managed by IMMOBE MANAGEMENT
331 Louizalaan
1050 Brussel – Belgie

Telefoon: +32 (0)2 227 64 80

Kantoor uren:

We verwelkomen u van
maandag tot vrijdag van 8.30 uur tot 18 uur.
Zaterdag en zondag gesloten.

Neem contact met ons op

Wij staan tot uw dienst

Onze staf is toegewijd om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke dienstverlening ontvangt, vanaf uw eerste inlichting tot de dag dat u weer naar huis vertrekt. Immobe by Aedifica stelt zich tot doel om uw privacy te beschermen. Wij garanderen dat uw persoonlijke informatie niet verkocht, verhuurd, verhandeld of op een andere manier ter beschikking zal worden gesteld aan een andere partij die niet te maken heeft met uw boeking. Prijzen, diensten en voorzieningen op deze website zijn onderhevig aan veranderingen op ieder tijdstip, zonder waarschuwing. Het zijn slechts indicaties. Onze staf zal u voorzien van het uiteindelijke aanbod.

Wat onze klanten van hun verblijf bij Immobe zeggen.