135 Louizalaan, Brussel

Gemeubileerde studio and appartementen met 1 en 2 slaapkamers

233 appartementen in Brussel – Louizalaan, Lambermont en Europese Unie


Het gebouw aan de Louizalaan 135 is een gebouw van elf verdiepingen, gelegen in het hart van Brussel in de bijzonder luxueuze Louizawijk. Het gebouw biedt op de bovenste verdieping een prachtig zicht over de skyline van Brussel en is voorzien van 31 prachtig ingerichte, volledig uitgeruste suites in een brede selectie van studio's en eenheden met 1 of 2 slaapkamers.

Het gebouw werd in 1996 gebouwd en in 2013 gerenoveerd. Alle suites zijn goed verlicht en ruim en op een smaakvolle manier ingericht met modern, neutraal meubilair en bijbehorende interieurelementen. Ieder appartement is voorzien van hoge plafonds, heel wat licht en een privé terras of balkon waar bewoners 's morgens van een koffie of 's avonds van een cocktail kunnen genieten.

De appartementen aan de Louizalaan 135 zijn uitgerust met moderne voorzieningen zoals een televisietoestel met plasmascherm en internationale kanalen en een snelle wifi-aansluiting.

De ruime aantrekkelijke lobby is uitgerust met privé brievenbussen en twee liften voor de bewoners.

De appartementen aan de Louizalaan 135 bevinden zich in de prestigieuze winkelwijk van de Louizalaan, dichtbij het Stefaniaplein en de Gulden-Vlieslaan. De beste restaurants, bars, winkels en theaters bevinden zich op wandelafstand.

Het Ter Kamerenbos, een stadspark aan de rand van het Zoniënwoud, en het Warandepark, het grootse openbare park in het centrum van Brussel, liggen beide in de buurt en vormen een oase van rust in de levendige stadsomgeving.

Ook het openbaar vervoer is vlot bereikbaar en er zijn (betalende) plaatsen in een parkeergarage beschikbaar voor de bewoners.


Locatie

Het gebouw op "135 Louizalaan" is ideaal gelegen in het hart van Brussel, op één van de meest prestigieuse lanen in Brussel.  
 
Het is vlakbij de luxueuze winkel centra van de Louizalaan, Stefanieplaats en Gulden Sporenlaan - dichtbij talrijke restaurants, winkels, bioscopen, bars en transportmogelijkheden.  
 
Het is ook een korte wandeling verwijderd van twee prachtige stads parken: het Ter Kamer Bos en het Park van Brussel.  
 
Toegankelijkheid  
 
Brussels internationale vliegvelden: Zaventem (20' met de wagen) en Charleroi (1 uur met de wagen).  
Metro "Louise": loopafstand  
Trein stations Zuid en Centraal: 15' met de wagen  
Taxi standplaats: loopafstand  
Europese Unie: 15' met de metro

Tarieven
AppartementPer maand
Appartement 1 slaapkamervon 962 €
Appartement 2 slaapkamersvon 1382 €
Studiosvon 1010 €

Beschikbaar vanaf 12 maanden en meer

Reserveringsaanvraag
Voorzieningen en dienstverlening

Voorzieningen

  • Deurparlofone
  • Ingerichte keuken
  • Digitale tv-kanalen
  • Persoonlijke postbus
  • Conexión inalámbrica a Internet /WIFI

Betaaldiensten

  • Schoonmaakservice
  • Parkerenplaats
  • Gezamelijke wasruimte

Neem contact met ons op voor meer informatie

Om informatie te krijgen over beschikbaarheid en het maken van reserveringen in één van onze vestigingen in Brussel, kunt u simpelweg het inlichtingen formulier invullen, ons een email sturen of ons bellen tijdens kantooruren op het volgende nummer +32 (0)2 227 64 80.

Kantoor informatie

Appartement IMMOBE - Managed by IMMOBE MANAGEMENT
331 Louizalaan
1050 Brussel – Belgie

Telefoon: +32 (0)2 227 64 80

Kantoor uren:

We verwelkomen u van
maandag tot vrijdag van 8.30 uur tot 18 uur.
Zaterdag en zondag gesloten.

Neem contact met ons op

Wij staan tot uw dienst

Onze staf is toegewijd om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke dienstverlening ontvangt, vanaf uw eerste inlichting tot de dag dat u weer naar huis vertrekt. Immobe by Aedifica stelt zich tot doel om uw privacy te beschermen. Wij garanderen dat uw persoonlijke informatie niet verkocht, verhuurd, verhandeld of op een andere manier ter beschikking zal worden gesteld aan een andere partij die niet te maken heeft met uw boeking. Prijzen, diensten en voorzieningen op deze website zijn onderhevig aan veranderingen op ieder tijdstip, zonder waarschuwing. Het zijn slechts indicaties. Onze staf zal u voorzien van het uiteindelijke aanbod.

Wat onze klanten van hun verblijf bij Immobe zeggen.