130 Louizalaan, Brussel

Appartementen met 1 en 2 slaapkamers

233 appartementen in Brussel – Louizalaan, Lambermont en Europese Unie


De appartementen aan de Louizalaan 130 zijn helder en ruim en liggen in het hart van de prestigieuze Louizawijk van Brussel. Het 'Maison de Maître', dat vier verdiepingen telt, werd in 1890 in de klassieke Brusselse stijl gebouwd en werd in 2015 gerenoveerd. Terwijl het originele architecturale karakter grotendeels werd behouden, werden de interieurs op een smaakvolle manier vernieuwd met moderne voorzieningen en een stijlvolle inrichting.

De 9 exclusieve appartementen bieden een selectie uit luxesuites met 1 en 2 slaapkamers, inclusief lofts met 2 verdiepingen. Alle appartementen zijn voorzien van hoge plafonds, houten vloeren en comfortabele leefruimten. In een aantal suites vindt u zelfs unieke details zoals dakramen, houten plafondbalken, wenteltrappen naar de tweede verdieping (in een loft) en prachtige zichten naar buiten.

De keukens zijn helder, modern en volledig uitgerust met onder meer een vaatwasser. Een aantal ervan zijn zelfs uitgerust met een bar en een ruim werkvlak waar eten kan worden bereid en waar bewoners en gasten zich kunnen bezighouden. Alle appartementen zijn voorzien van flatscreen televisie met internationale kanalen,een snelle wifi-aansluiting en schoonmaak diensten.
Het gebouw aan de Louizalaan 130 onderscheidt zich verder nog door zijn ruime moderne lobby en de private brievenbussen voor de bewoners.

Bewoners krijgen ook toegang tot het fitnesscenter in de Opperstraat.
Het gebouw is gelegen in een rustige en groene residentiële straat vlakbij de prestigieuze Louizawijk, het Stefaniaplein en de Gulden-Vlieslaan. Fantastische restaurants, bars, winkels, theaters en halteplaatsen voor taxi's en openbaar vervoer bevinden zich op slechts een steenworp afstand.


Locatie

Het gebouw op "130 Louizalaan" is ideaal gelegen in het hart van Brussel, op één van de meest prestigieuse lanen in Brussel.  
 
Het is vlakbij de luxueuze winkel centra van de Louizalaan, Stefanieplaats en Gulden Sporenlaan - dichtbij talrijke restaurants, winkels, bioscopen, bars en transportmogelijkheden.  
 
Het is ook een korte wandeling verwijderd van twee prachtige stads parken: het Ter Kamer Bos en het Park van Brussel.  
 
Toegankelijkheid  
 
Brussels internationale vliegvelden: Zaventem (20' met de wagen) en Charleroi (1 uur met de wagen).  
Metro "Louise": loopafstand  
Trein stations Zuid en Centraal: 15' met de wagen  
Taxi standplaats: loopafstand  
Europese Unie: 15' met de metro

Tarieven
AppartementPer maand
Appartement 1 slaapkamervon 1461 €
Appartement 2 slaapkamersvon 2019 €

Beschikbaar vanaf 12 maanden en meer
Speciale kortingen!

Reserveringsaanvraag
Voorzieningen en dienstverlening

Voorzieningen

  • Deurparlofone
  • Ingerichte keuken
  • Digitale tv-kanalen
  • Persoonlijke postbus
  • Conexión inalámbrica a Internet /WIFI

Betaaldiensten

  • Schoonmaakservice
  • Gezamelijke wasruimte

Neem contact met ons op voor meer informatie

Om informatie te krijgen over beschikbaarheid en het maken van reserveringen in één van onze vestigingen in Brussel, kunt u simpelweg het inlichtingen formulier invullen, ons een email sturen of ons bellen tijdens kantooruren op het volgende nummer +32 (0)2 227 64 80.

Kantoor informatie

Appartement IMMOBE - Managed by IMMOBE MANAGEMENT
331 Louizalaan
1050 Brussel – Belgie

Telefoon: +32 (0)2 227 64 80

Kantoor uren:

We verwelkomen u van
maandag tot vrijdag van 8.30 uur tot 18 uur.
Zaterdag en zondag gesloten.

Neem contact met ons op

Wij staan tot uw dienst

Onze staf is toegewijd om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke dienstverlening ontvangt, vanaf uw eerste inlichting tot de dag dat u weer naar huis vertrekt. Immobe by Aedifica stelt zich tot doel om uw privacy te beschermen. Wij garanderen dat uw persoonlijke informatie niet verkocht, verhuurd, verhandeld of op een andere manier ter beschikking zal worden gesteld aan een andere partij die niet te maken heeft met uw boeking. Prijzen, diensten en voorzieningen op deze website zijn onderhevig aan veranderingen op ieder tijdstip, zonder waarschuwing. Het zijn slechts indicaties. Onze staf zal u voorzien van het uiteindelijke aanbod.

Wat onze klanten van hun verblijf bij Immobe zeggen.