18C Livornostraat, Brussel

Appartementen met 1 en 2 slaapkamers

233 appartementen in Brussel – Louizalaan, Lambermont en Europese Unie


In de appartementen in de Livornostraat vindt u een geslaagde combinatie van de charme van de oude wereld enerzijds en moderne elegantie anderzijds. De appartementen zijn gelegen in het hart van Brussel en voldoen zelfs aan de meest veeleisende huurders.

De drie gebouwen werden in 1890 in de klassieke Brusselse stijl gebouwd en werden onlangs gerenoveerd. Daarbij bleef het originele architecturale karakter behouden, terwijl de interieurs op een smaakvolle manier werden gemoderniseerd en met de nodige moderne voorzieningen en inrichtingen werden uitgerust.

Alle appartementen zijn goed verlicht en ruim en vallen op door hun prachtige hoge plafonds, hun houten vloeren en hun hoogwaardige meubilair. Sommige appartementen zijn uitgerust met unieke elementen zoals dakramen, Franse deuren en kroonluchters, die bijdragen tot de warme sfeer die de ruimten uitstralen.

De 'Maison de Maître'-gebouwen tellen tot vier verdiepingen en er zijn 34 luxueuze appartementen in ondergebracht, met naar keuze één, twee of drie slaapkamers. Ieder appartement is uitgerust met een snelle wifi-verbinding en een moderne keuken, eetkamer en ruime woonkamer, waar u met het gezin en vrienden kunt relaxen. Sommige bewoners kunnen genieten van een eigen privéterras of balkon, waar ze zich kunnen ontspannen of waar ze 's morgens van een koffie of 's avonds van een thee kunnen genieten.

De appartementen in de Livornostraat hebben een brede en indrukwekkende ingang die in de klassieke Art Deco-stijl versierd is, met privé brievenbussen voor alle bewoners. Zij kunnen ook gebruikmaken van de (betaalde) plaatsen in de parkeergarages. Bewoners krijgen ook toegang tot het fitnesscenter in de Opperstraat.

Bewoners zullen ongetwijfeld genieten van hun verblijf in de Livornostraat, een rustige residentiële straat vlakbij de luxueuze Louizalaan en haar winkels, het Stefaniaplein en de Gulden-Vlieslaan. Verscheidene fantastische restaurants, bars, theaters, winkels, markten en parken liggen op wandelafstand. Deze zijn ook gemakkelijk met het openbaar vervoer bereikbaar.


Locatie

Het gebouw op "18C Livornostraat" is ideaal gelegen in het hart van Brussel, dichtbij de Louizalaan, één van de meest prestigieuse lanen in Brussel.  
 
Het is vlakbij de luxueuze winkel centra van de Louizalaan, Stefanieplaats en Gulden Sporenlaan - dichtbij talrijke restaurants, winkels, bioscopen, bars en transportmogelijkheden.  
 
Het is ook een korte wandeling verwijderd van twee prachtige stads parken: het Ter Kamer Bos en het Park van Brussel.  
 
Toegankelijkheid  
 
Brussels internationale vliegvelden: Zaventem (20' met de wagen) en Charleroi (1 uur met de wagen).  
 
Metro "Louise": loopafstand  
 
Trein stations Zuid en Centraal: 15' met de wagen  
 
Taxi standplaats: loopafstand  
 
Europese Unie: 15' met de metro

Tarieven
AppartementPer maand
Appartement 1 slaapkamervon 1438 €
Appartement 2 slaapkamersvon 1786 €

Beschikbaar vanaf 12 maanden en meer
Speciale kortingen!

Reserveringsaanvraag
Voorzieningen en dienstverlening

Voorzieningen

  • Deurparlofone
  • Ingerichte keuken
  • Digitale tv-kanalen
  • Persoonlijke postbus
  • Conexión inalámbrica a Internet /WIFI

Betaaldiensten

  • Schoonmaakservice
  • Parkerenplaats
  • Gezamelijke wasruimte

Neem contact met ons op voor meer informatie

Om informatie te krijgen over beschikbaarheid en het maken van reserveringen in één van onze vestigingen in Brussel, kunt u simpelweg het inlichtingen formulier invullen, ons een email sturen of ons bellen tijdens kantooruren op het volgende nummer +32 (0)2 227 64 80.

Kantoor informatie

Appartement IMMOBE - Managed by IMMOBE MANAGEMENT
331 Louizalaan
1050 Brussel – Belgie

Telefoon: +32 (0)2 227 64 80

Kantoor uren:

We verwelkomen u van
maandag tot vrijdag van 8.30 uur tot 18 uur.
Zaterdag en zondag gesloten.

Neem contact met ons op

Wij staan tot uw dienst

Onze staf is toegewijd om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke dienstverlening ontvangt, vanaf uw eerste inlichting tot de dag dat u weer naar huis vertrekt. Immobe by Aedifica stelt zich tot doel om uw privacy te beschermen. Wij garanderen dat uw persoonlijke informatie niet verkocht, verhuurd, verhandeld of op een andere manier ter beschikking zal worden gesteld aan een andere partij die niet te maken heeft met uw boeking. Prijzen, diensten en voorzieningen op deze website zijn onderhevig aan veranderingen op ieder tijdstip, zonder waarschuwing. Het zijn slechts indicaties. Onze staf zal u voorzien van het uiteindelijke aanbod.

Wat onze klanten van hun verblijf bij Immobe zeggen.