35 Heliotropenlaan, Brussel

Gemeubileerde studio and appartementen met 1 slaapkamer

233 appartementen in Brussel – Louizalaan, Lambermont en Europese Unie


Comfort, waarde en gemak: zo kunnen de residenties aan de Heliotropenlaan 35 nog het best worden samengevat. Dit gebouw is gelegen in een rustige lommerrijke residentiële straat in de Lambermontwijk en biedt al het comfort van thuis en al het gemak dat u wilt tijdens een langdurig verblijf in het mooie Brussel.

De ruime autonome appartementen zijn verkrijgbaar in de vorm van studio's of suites met 1 slaapkamer. De eenheden zijn voorzien van prachtige houten vloeren en een combinatie van modern en chique meubilair. De slaapkamers zijn eenvoudig en klassiek uitgevoerd, de kitchenettes zijn leuk en functioneel en iedere suite is voorzien van een studiehoek, waardoor ze perfect geschikt zijn voor bewoners die in hun woning over een kleine kantoorruimte willen beschikken waar ze kunnen werken. Alle appartementen zijn voorzien van een flatscreen televisietoestel en een snelle wifi-aansluiting.

De appartementen aan de Heliotropenlaan 35 zijn in de nabijheid van een groot aantal bekende locaties en interessante plaatsen van Brussel gelegen. Opstapplaatsen voor het openbaar vervoer bevinden zich op wandelafstand, waardoor u vlot de luchthaven van Zaventem, het hoofdkwartier van de NAVO, het Schumanplein, het treinstation van Diegem, het Woluwe Shopping Center en Trade Mart Brussels kunt bereiken. En bewoners kunnen tijdens hun verblijf in Brussel ook heel gemakkelijk het Atomium, Brupark Center, de filmzalen van Kinepolis of het Koning Boudewijnstadion voor sportevenementen bezoeken.

Bewoners die liever in de buurt blijven, hebben de keuze uit een aantal goede restaurants, bars en unieke winkels in de onmiddellijke omgeving. Het 20 hectare grote Josaphat Park ligt op wandelafstand en vormt een oase van rust binnen de drukte van het stadsleven. U vindt er een tennisclub, verschillende vijvers en een aantal mooie standbeelden van bekende beeldhouwers. Plaatselijke bewoners maken gretig gebruik van dit prachtige stadspark om te wandelen, te joggen of gewoonweg te relaxen.


Locatie

“35 Heliotropes” is gelegen in het Lambermont, heel dichtbij het centrum van Brussel. U verblijft er in een groene , residentiële omgeving met mooie huizen en brede lanen. Eén van de grootste parken in de stad bevindt zich tegenover het gebouw. Het Josaphat park is uiterst geschikt voor een wandeling of om te joggen.  
 
De Navo, de internationale luchthaven Zaventem, de Europese gemeenschap, het winkelcentrum van Woluwe, Trade Mart en de belangrijkste bedrijvenparken en tentoonstellingscentra zijn van hieruit gemakkelijk bereikbaar.  
 
De omgeving van “35 Heliotropes” biedt u alles om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te laten verlopen: fijne restaurants , winkels en zelfs een eventueel bezoek aan de Atomium, Brupark of Kinepolis en veel meer.  
 
Toegankelijkheid  
 
Brussels internationale vliegvelden: Zaventem (15' met de wagen) en Charleroi (65’ met de wagen).  
Bus stations: loopafstand  
Metro "Montgomery" : 20’ met de tram.  
Trein station « Schuman »: 20’ met de taxi  
Europese Unie: 15' met de wagen

Tarieven
AppartementPer maand
Appartement 1 slaapkamervon 900 €
Studiosvon 650 €

Beschikbaar vanaf 12 maanden en meer
Speciale kortingen!

Reserveringsaanvraag
Voorzieningen en dienstverlening

Voorzieningen

  • Deurparlofone
  • Kitchenette
  • Digitale tv-kanalen
  • Persoonlijke postbus
  • Conexión inalámbrica a Internet /WIFI

Betaaldiensten

  • Schoonmaakservice
  • Parkerenplaats
  • Gezamelijke wasruimte

Neem contact met ons op voor meer informatie

Om informatie te krijgen over beschikbaarheid en het maken van reserveringen in één van onze vestigingen in Brussel, kunt u simpelweg het inlichtingen formulier invullen, ons een email sturen of ons bellen tijdens kantooruren op het volgende nummer +32 (0)2 227 64 80.

Kantoor informatie

Appartement IMMOBE - Managed by IMMOBE MANAGEMENT
331 Louizalaan
1050 Brussel – Belgie

Telefoon: +32 (0)2 227 64 80

Kantoor uren:

We verwelkomen u van
maandag tot vrijdag van 8.30 uur tot 18 uur.
Zaterdag en zondag gesloten.

Neem contact met ons op

Wij staan tot uw dienst

Onze staf is toegewijd om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke dienstverlening ontvangt, vanaf uw eerste inlichting tot de dag dat u weer naar huis vertrekt. Immobe by Aedifica stelt zich tot doel om uw privacy te beschermen. Wij garanderen dat uw persoonlijke informatie niet verkocht, verhuurd, verhandeld of op een andere manier ter beschikking zal worden gesteld aan een andere partij die niet te maken heeft met uw boeking. Prijzen, diensten en voorzieningen op deze website zijn onderhevig aan veranderingen op ieder tijdstip, zonder waarschuwing. Het zijn slechts indicaties. Onze staf zal u voorzien van het uiteindelijke aanbod.

Wat onze klanten van hun verblijf bij Immobe zeggen.