18 Freesiadreef, Brussel

Appartementen met 1 en 2 slaapkamers - Dicht bij NATO

233 appartementen in Brussel – Louizalaan, Lambermont en Europese Unie


De appartementen in Freesiadreef 18 werden in 1990 gebouwd en werden onlangs gerenoveerd. Ze vormen tegenwoordig een hedendaagse collectie van gemeubileerde suites die met alle moderne voorzieningen uitgerust zijn. De appartementen zijn gelegen in de Brusselse Lambermontwijk en zijn daardoor perfect geschikt voor wie in de buurt van Eurocontrol, het hoofdkwartier van de NATO en de luchthaven van Zaventem wil wonen.

Het moderne gebouw telt zes verdiepingen en 38 appartementen in totaal: deze laatste variëren van studio's tot suites met 1 of 2 slaapkamers met een oppervlakte tussen 55 m² en 135 m². Alle appartementen zijn smaakvol ingericht in neutrale kleuren en zijn voorzien van houten vloeren, stijlvol meubilair, flatscreen televisietoestellen met satellietontvangst en snelle wifi-aansluiting.

De woonruimten zijn comfortabel ingericht en zijn perfect geschikt om tot rust te komen, de slaapkamers zijn voorzien van fris wit beddengoed en de keukens zijn modern en strak uitgevoerd. Veel badkamers onderscheiden zich door luxueuze details zoals diepe badkuipen en verwarmde handdoekrekjes.

De appartementen in Freesiadreef 18 zijn voorzien van een aantrekkelijke lobby met privé brievenbussen en 2 liften voor de bewoners. Een private tuin op de benedenverdieping en een spa zijn beschikbaar voor bewoners die wat rust of ontspanning zoeken.

De appartementen in Freesiadreef 18 zijn gelegen in een rustige lommerrijke straat in de nabijheid van het stadscentrum en op wandelafstand van het Josaphatpark, een prachtige oase van rust in de drukke stad. In het park zijn verschillende vijvers aangelegd en staan er standbeelden van bekende beeldhouwers.

Ook het openbaar vervoer is vlot bereikbaar, met heel wat halten voor bus en trein, waardoor een uitstap naar het stadscentrum van Brussel of de verplaatsing naar de luchthaven voor een vlucht geen enkele moeite kost. Er zijn ook een aantal parkeerplaatsen beschikbaar voor bewoners die dat wensen.


Locatie

“18 Freesias” is gelegen in het Lambermont. Heel dichtbij het centrum van Brussel. U verblijft er in een groene , residentiële omgeving met mooie huizen en brede lanen. Eén van de grootste parken in de stad bevindt zich tegenover het gebouw. Het Josaphat park is uiterst geschikt voor een wandeling of om te joggen.  
 
De Navo, de internationale luchthaven Zaventem, de Europese gemeenschap, het winkelcentrum van Woluwe, Trade Mart en de belangrijkste bedrijvenparken en tentoonstellingscentra zijn van hieruit gemakkelijk bereikbaar.  
 
De omgeving van “18 Freesias” biedt u alles om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te laten verlopen: fijne restaurants , winkels en zelfs een eventueel bezoek aan de Atomium, Brupark of Kinepolis en veel meer.  
 
Toegankelijkheid  
 
Brussels internationale vliegvelden: Zaventem (15' met de wagen) en Charleroi (65’ met de wagen).  
Bus stations: loopafstand  
Metro "Montgomery" : 20’ met de tram.  
Trein station « Schuman »: 20’ met de taxi  
Europese Unie: 15' met de wagen

Tarieven
AppartementPer maand
Appartement 1 slaapkamervon 0 €
Appartement 2 slaapkamersvon 1946 €
Studiosvon 985 €

Alles inbegrepen.
Beschikbaar vanaf 12 maanden en meer
Speciale kortingen!

Reserveringsaanvraag
Voorzieningen en dienstverlening

Voorzieningen

  • Deurparlofone
  • Kitchenette
  • Digitale tv-kanalen
  • Persoonlijke postbus
  • Conexión inalámbrica a Internet /WIFI

Betaaldiensten

  • Schoonmaakservice
  • Parkerenplaats
  • Gezamelijke wasruimte

Neem contact met ons op voor meer informatie

Om informatie te krijgen over beschikbaarheid en het maken van reserveringen in één van onze vestigingen in Brussel, kunt u simpelweg het inlichtingen formulier invullen, ons een email sturen of ons bellen tijdens kantooruren op het volgende nummer +32 (0)2 227 64 80.

Kantoor informatie

Appartement IMMOBE - Managed by IMMOBE MANAGEMENT
331 Louizalaan
1050 Brussel – Belgie

Telefoon: +32 (0)2 227 64 80

Kantoor uren:

We verwelkomen u van
maandag tot vrijdag van 8.30 uur tot 18 uur.
Zaterdag en zondag gesloten.

Neem contact met ons op

Wij staan tot uw dienst

Onze staf is toegewijd om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke dienstverlening ontvangt, vanaf uw eerste inlichting tot de dag dat u weer naar huis vertrekt. Immobe by Aedifica stelt zich tot doel om uw privacy te beschermen. Wij garanderen dat uw persoonlijke informatie niet verkocht, verhuurd, verhandeld of op een andere manier ter beschikking zal worden gesteld aan een andere partij die niet te maken heeft met uw boeking. Prijzen, diensten en voorzieningen op deze website zijn onderhevig aan veranderingen op ieder tijdstip, zonder waarschuwing. Het zijn slechts indicaties. Onze staf zal u voorzien van het uiteindelijke aanbod.

Wat onze klanten van hun verblijf bij Immobe zeggen.