39 Rue d'Arlon - Quartier Léopold

Appartementen met 1 en 2 slaapkamers

233 appartementen in Brussel – Louizalaan, Lambermont en Europese Unie


Aarlenstraat 39 is een modern luxueus vastgoed in het hart van de Leopoldwijk, de belangrijkste zakenwijk van Brussel, waar de belangrijkste EU-instellingen gevestigd zijn. Het zeven verdiepingen hoge gebouw werd in 2010 gerenoveerd en telt momenteel 23 goed verlichte en ruime appartementen.

Aarlenstraat 39 biedt bewoners al het comfort van thuis en bestaat uit appartementen met 1 of 2 slaapkamers, die op een smaakvolle en eigentijdse manier zijn ingericht, inclusief houten vloeren en kamerhoge ramen waarlangs het daglicht ongehinderd binnenvalt.

Iedere eenheid is uitgerust met moderne voorzieningen zoals een flatscreen televisietoestel met internationale kanalen en een snelle wifi-aansluiting. De keukens zijn mooi strak en modern afgewerkt, de badkamers zijn in glanzend wit uitgevoerd met glazen douchedeuren en de slaapkamers zijn licht en helder ingericht, met een neutrale inrichting.

De appartementen zijn voorzien van een balkon of een terras vanwaar men een adembenemend zicht heeft op Brussel.

Aarlenstraat 39 is ook voorzien van een grote aantrekkelijke lobby met brievenbussen en 2 liften voor de bewoners. Voertuigen kunnen tegen betaling in een parkeergarage worden geparkeerd. Bewoners krijgen ook toegang tot het fitnesscenter in de Opperstraat.

Het gebouw ligt in een rustige residentiële straat en bevindt zich vlakbij talrijke fantastische restaurants, bars, boetieks en musea en ligt op wandelafstand van halteplaatsen van metro, trein, bus en taxi.

Wie even uit de stadsdrukte wil ontsnappen, kan wat gaan joggen, picknicken of gewoonweg relaxen in de vlakbij gelegen stadsparken. Het Jubelpark is een grote groene ruimte met bloementuinen en fonteinen, terwijl het Leopoldpark een park in de Engelse stijl is met grote oude bomen en een vijver.


Locatie

De Residentie « chamaris » is ideaal gelegen in het hart van de Leopold wijk, dé zakenwijk van Brussel, waar ook de instituties van de Europese Unie (het Parlement, de Commissie,…) zich bevinden.  
 
Vlakbij zijn er gemakkelijke verbindingen met het openbaar vervoer: het station Brussel- Luxemburg en de metro haltes Troon , Kunst-Wet en Maelbeek zijn slechts een steenworp verwijderd. Onze gasten verheugen zich aan alle geneugten die Brussel zijn bezoekers aanbiedt: gerenommeerde restaurants, gezellige bars en talrijke winkels. Niet te missen zijn het Leopold Park en het Jubelpark, ideaal om te joggen of gewoon wat rond te kuieren.  
 
Ontdek Residentie “Chamaris” met zijn comfortabele en stijlvolle appartementen. Twijfel niet tussen werk en vrije tijd. Alles is opgezet om U ten volle van uw verblijf bij ons te laten genieten.  
 
Gegarandeerd dat U zich onmiddellijk zult thuis voelen!  
 
Toegankelijkheid  
 
Brussels internationale vliegvelden: Zaventem (15' met de wagen) en Charleroi (1 uur met de wagen).  
Metro «Trône/Arts-loi/Maelbeek»: loopafstand  
Trein station « Luxembourg-Brussel » : loopafstand  
Zuid & Centraal : 12'-15' met de bus  
Bus stations: loopafstand  
Taxi standplaats: loopafstand  
Europese Unie : loopafstand.

Tarieven
AppartementPer maand
Appartement 1 slaapkamervon 1569 €
Appartement 2 slaapkamersvon 2023 €

Beschikbaar vanaf 12 maanden en meer
Speciale kortingen!

Reserveringsaanvraag
Voorzieningen en dienstverlening

Voorzieningen

  • Deurparlofone
  • Ingerichte keuken
  • Digitale tv-kanalen
  • Persoonlijke postbus
  • Conexión inalámbrica a Internet /WIFI

Betaaldiensten

  • Schoonmaakservice
  • Parkerenplaats
  • Gezamelijke wasruimte

Neem contact met ons op voor meer informatie

Om informatie te krijgen over beschikbaarheid en het maken van reserveringen in één van onze vestigingen in Brussel, kunt u simpelweg het inlichtingen formulier invullen, ons een email sturen of ons bellen tijdens kantooruren op het volgende nummer +32 (0)2 227 64 80.

Kantoor informatie

Appartement IMMOBE - Managed by IMMOBE MANAGEMENT
331 Louizalaan
1050 Brussel – Belgie

Telefoon: +32 (0)2 227 64 80

Kantoor uren:

We verwelkomen u van
maandag tot vrijdag van 8.30 uur tot 18 uur.
Zaterdag en zondag gesloten.

Neem contact met ons op

Wij staan tot uw dienst

Onze staf is toegewijd om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke dienstverlening ontvangt, vanaf uw eerste inlichting tot de dag dat u weer naar huis vertrekt. Immobe by Aedifica stelt zich tot doel om uw privacy te beschermen. Wij garanderen dat uw persoonlijke informatie niet verkocht, verhuurd, verhandeld of op een andere manier ter beschikking zal worden gesteld aan een andere partij die niet te maken heeft met uw boeking. Prijzen, diensten en voorzieningen op deze website zijn onderhevig aan veranderingen op ieder tijdstip, zonder waarschuwing. Het zijn slechts indicaties. Onze staf zal u voorzien van het uiteindelijke aanbod.

Wat onze klanten van hun verblijf bij Immobe zeggen.